Met onze diensten bieden wij jou een complete service

Onze diensten

Sannen Adviseurs beschikt over deskundige en professionele taxateurs. Wij zijn de specialist op het gebied van alle taxaties. Of het nu gaat om het taxeren van een appartement, tussenwoning, riante villa of een bedrijfspand. Onze taxateurs hebben de kennis en ervaring waar je naar zoekt.

Kijk eens of één van onze diensten bij jou past:

Onze diensten

Sannen Taxaties beschikt over een deskundige en professionele taxateur, wie al meer dan 40 jaar ervaring heeft in Venlo en omstreken. Wij zijn dè specialist op het gebied van alle taxaties, of het nu gaat om het taxeren van een appartement, tussenwoning óf riante villa. Onze taxateur heeft de kennis en ervaring waar jij naar op zoek bent.

Meer lezen

Een taxatie gevalideerd door het NWWI is een steeds vaker vereiste taxatie bij aankoop van een woning of appartement. Sannen Taxaties beschikt over deze erkende taxateur en is daarom geschikt voor het uitbrengen van gevalideerde taxatierapporten.

Meer lezen

Ons kantoor beschikt over een TMI certificaat. Het TMI (Taxatie Management Instituut) heeft als doel commercieel vastgoed taxaties naar een hoger niveau te brengen. Het taxatierapport wordt door verschillende systemen gecontroleerd. Hierdoor ben je verzekerd dat de taxatie van goede kwaliteit is.

Meer lezen

Ben je het niet eens met de WOZ-waarde van jouw woning? Dan kunnen we een taxatie uitbrengen, welke je kunt indienen ter bezwaar. De taxatie ten behoeve van het indienen van een bezwaar tegen de uitgebrachte WOZ-waarde heeft geen vaste of verplichte uitwerkingsvorm.

Meer lezen

Hebben we je overtuigd?

Neem contact op met één van onze taxateurs.

Het team van Sannen Adviseurs werkt al geruime tijd samen en is perfect op elkaar ingespeeld. Zo kun jij gelijk met jou vraag geholpen worden. Neem gerust contact met ons op.

Sannen Taxaties
Kloosterstraat 49
5921 HB Venlo

Back to top