Taxatie nodig in Blerick?

Taxatie Blerick

Sannen Adviseurs hanteert de NWWI werkwijze in Blerick. Dit betekent dat wij binnen een vastgesteld werkgebied werken. Voor elke woning die getaxeerd moet worden in Blerick, worden modelwaarden opgevraagd. Onze taxateur maakt vervolgens zelf het taxatierapport op. In dit taxatierapport verklaart de taxateur op eigen expertise en lokale kennis de afwijking tussen de eigen getaxeerde waarde en de (door het NWWI aangeleverde) modelwaarden. Ten slotte worden de rapporten ter beoordeling aan het NWWI voorgelegd.

Als dit rapport is goedgekeurd, ontvangt onze taxateur een digitale handtekeningcode. Het kan ook zijn dat de taxateur een verbetervoorstel ontvangt, dan moet hij of zij het rapport ter beoordeling opnieuw naar het NWWI zenden. Zo is ben jij er van verzekerd dat het rapport van goede kwaliteit is. De goedgekeurde taxatie wordt vervolgens geregistreerd in een centrale database.

Ook interessant:
Zo gaat een taxatie van je huis
Alles over een NWWI taxatie
WOZ waarde bezwaar indienen
Zakelijke taxatie aanvragen

NWWI Taxatie Blerick

De NWWI Taxatie is een steeds vaker vereiste taxatie bij aankoop van een woning of appartement in Blerick. Inmiddels is de NWWI taxatie zelfs verplicht voor de aanvraag van een Nationale Hypotheekgarantie (NHG). De voorwaarden voor het uitgeven van een hypotheek worden steeds meer aangescherpt. De geldverstrekker eist meestal een gevalideerd taxatierapport. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen op deze manier heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Wonen in Blerick

Prachtige omgeving
In het noordelijke deel van Limburg vind je Blerick. Tijdens en rond de tweede wereld oorlog zijn er veel gebouwen vernietigd, daarna is de stad weer opgebouwd. Ondertussen is Blerick een moderne stadswijk!
Groenste stad van Europa
Blerick heeft prachtige parken en natuurgebieden zoals de "Groote Heide. Erg mooie gebieden om een wandel of fietstocht door te maken!
Ideale ligging
Tegen de Duitse grens, zijn alle voorzieningen dichtbij. Geniet van het wonen in Nederland met Duitsland om de hoek. Ook Venlo, Tegelen, Baarlo, Maasbree en Grubbenvorst liggen in de buurt. Een heerlijke plek om te wonen.

Jouw huis laten taxeren in Blerick?

Wil jij jouw huis in Blerick en omgeving laten taxeren? Ons team staat graag voor je klaar. Wij willen je alle hulp bieden die je nodig hebt, en houden van persoonlijk contact.

Vraag hier je taxatie aan

Deskundige en professionele taxateur in Blerick nodig?

Sannen Taxaties beschikt over een deskundige en professionele taxateur, wie al meer dan 30 jaar ervaring heeft in Blerick en omstreken. Wij zijn dè specialist op het gebied van alle taxaties, of het nu gaat om het taxeren van een appartement, tussenwoning óf riante villa. Onze taxateur heeft de kennis en ervaring waar jij naar op zoek bent.

Zakelijke taxatie in Blerick

Heb je aan zakelijke taxatie in Blerick nodig? Ook dan kun je bij ons terecht. Onze taxateur houdt zich dagelijks bezig met zakelijke taxaties en is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo ben je verzekerd van een snelle en accurate zakelijke taxatie in Blerick.

Meer weten over onze werkwijze?

Wij vertellen je er graag meer over!

Vraag hier je taxatie aan:

Sannen Taxaties
Kloosterstraat 49
5921 HB Venlo

Back to top