Bedrijfsonroerend goed
taxatie Venlo

Bedrijfstaxatie in Venlo

Sannen Taxaties beschikt over een deskundige en professionele taxateur, wie al meer dan 35 jaar ervaring heeft. Wij zijn de specialist voor alle taxaties. Ook voor het taxeren van bedrijfsonroerend goed. Onze taxateur heeft de kennis en ervaring waar u naar zoekt en is een betrouwbare partij.

Ons kantoor beschikt over een TMI certificaat. Het TMI (Taxatie Management Instituut) heeft als doel commercieel vastgoed taxaties naar een hoger niveau te brengen. Het taxatierapport wordt door verschillende systemen gecontroleerd. Hierdoor ben je verzekerd dat de taxatie van goede kwaliteit is.

Soorten bedrijfstaxaties die wij voor je kunnen uitvoeren:

  • NVM Taxatie financiering
  • Huurwaardering
  • Taxatie voor de belastingdienst
  • TMI Taxatie

NVM Taxatie financiering

Heb jij een taxatie nodig ten behoeve van de aan- of verkoop van een bedrijfspand? Dan kan onze bedrijfstaxateur een taxatie voor je uitbrengen. Hierin wordt de waarde in het economisch verkeer en/of de executiewaarde bepaalt.

Huurwaardering

Heb jij een huurwaardeadvies nodig t.b.v. de vaststelling van de huurwaarde van jouw bedrijfspand? Dan kan onze gecertificeerde bedrijfstaxateur jou een taxatierapport uitbrengen waarin de economische huurwaarde staat vast gelegd.

Ook interessant:
Zo gaat een taxatie van je huis
Alles over een NWWI taxatie
WOZ waarde bezwaar indienen

Taxatie voor belastingdienst

Een minnelijke taxatie wordt gebuikt bij o.a. bedrijfsbeëindiging of bedrijfsopvolging, waarbij elke partij een eigen taxateur aanwijst. Meerdere taxateurs zullen tegelijk het object taxeren en beide een onafhankelijke waarde uitbrengen. Vervolgens zullen deze taxateurs overleggen om samen tot de waarde in het economisch verkeer te komen. Vaak worden de taxateurs door verschillende opdrachtgevers uitgenodigd. Sannen Taxaties helpt je graag met het bepalen van de juiste waarde.

TMI taxatie

Onze bedrijfstaxateur is gecertificeerd taxateur bij de TMI (Taxatie Management Instituut). Dit systeem zorgt voor kwaliteit en beheer. Het doel van het systeem is dat de taxateurs kunnen gaan werken met dezelfde taxatierichtlijnen. Door het uitbrengen van een TMI-rapport wordt de taxatie inzichtelijk, vergelijkbaar en kwalitatief toetsbaar, waardoor er een transparantie ontstaat in de vastgoedbranche.

Kosten zakelijke taxatie

Natuurlijk ben je benieuwd wat wij rekenen voor een zakelijke taxatie. Omdat ieder zakelijk verzoek zo anders kan zijn hanteren wij voor zakelijke taxaties tarieven op maat. Snel weten wat de kosten zijn voor een zakelijke taxatie van jouw pand in Venlo? Neem contact met ons op dan brengen wij snel een scherpe offerte uit!

Jouw bedrijfspand laten taxeren?

Onze gecertificeerde bedrijfstaxateur Maarten helpt je graag!

Zakelijke taxatie aanvragen:

Sannen Taxaties
Kloosterstraat 49
5921 HB Venlo

Back to top