Mijn favorieten

BOG taxatie

Sannen Taxaties beschikt over een deskundige en professionele taxateur, wie al meer dan 35 jaar ervaring heeft. Wij zijn dè specialist op het gebied van alle taxaties. Ook voor het taxeren van bedrijfsonroerend goed. Onze taxateur heeft de kennis en ervaring waar u naar zoekt en is een betrouwbare partij.

Ons kantoor beschikt over een TMI certificaat. Het taxatie management instituut heeft als doel commercieel vastgoed taxaties naar een kwalitatief hoger niveau te brengen. Het taxatierapport wordt door verschillende systemen gecheckt. Dit om zo tot de juiste kwaliteit te komen.  

Soorten bedrijfstaxaties die wij voor u kunnen uitvoeren:
  • NVM Taxatie financiering 
  • Huurwaardering
  • Taxatie voor de belastingdienst
  • TMI Taxatie
NVM Taxatie financiering
Heeft u een taxatie nodig ten behoeve van de aan- of verkoopkoop voor een bedrijfspand? Dan kan onze bedrijfstaxateur een taxatie voor u uitbrengen. Hier kan de waarde in het economisch verkeer en/of de executiewaarde bepaald worden.

Huurwaardering
Heeft u huurwaardeadvies nodig t.b.v. de vaststelling van de huurwaarde? Dan kan onze gecertificeerde bedrijfstaxateur u een taxatierapport uitbrengen waar de economische huurwaarde staat vast gelegd.

Taxatie voor belastingdienst
Een minnelijke taxatie wordt gebuikt bij o.a. bedrijfsbeëindiging of bedrijfsopvolging waarbij elke partij een eigen taxateur aanwijst. Meerdere taxateurs zullen tegelijk het object taxeren en beide een onafhankelijke waarde uitbrengen, vervolgens zullen we gezamenlijk overleggen over een te bepaalde waarden in het economisch verkeer te komen. Vaak worden de taxateurs door verschillende opdrachtgevers waarbij de ene partij graag een hoge waarde heeft en de andere partij een lagere waarde.

TMI Taxatie
Onze bedrijfstaxateur is gecertificeerd taxateur bij de TMI (Taxatie Management Instituut). Dit systeem draagt zorg voor kwaliteit en beheer. Het doel van het systeem is dat de taxateurs kunnen gaan werken met dezelfde taxatierichtlijnen. Door het uitbrengen van een TMI rapport wordt de taxatie inzichtelijk, vergelijk en kwalitatief toetsbaar, waardoor er een transparantie ontstaat in de vastgoedbranche.